Gespreksbegeleiders

Haarlem in Dialoog bestaat uit een groep van ervaren gespreksbegeleiders die zelf wonen in Haarlem, Heemstede en Spaarndam. Allen hebben we een passie voor het open en eerlijke gesprek.

Cécile Masson – Meertalig gespreksbegeleider, zelfstandig adviseur en mBITcoach en trainer met een systemische benadering. Thuis op het gebied van diversiteit en leiderschap. Ontvouwt aanwezig potentieel naar tastbaar resultaat door hoofd, hart en buik te laten spreken.

Petra Meijssen – Gespreksbegeleider, (team)coach en organisatieadviseur voor samen werken & samen leren. Opent de weg naar meer zelfmanagement en autonomie. Is thuis in de wereld van zorg, gemeenten, semi-overheid en rijksoverheid. Maakt lastige onderwerpen bespreekbaar en stimuleert oplossingsgericht denken.

Rinske de Waal – Gespreksbegeleider, ambulant begeleidster en coach in de zorg. Zij werkt vanuit een brede focus op gezondheid. Haar inzet is: “iedereen mag gehoord worden”. Rinske is de trekker van de Wandeldialoog in Haarlem en omstreken.

Frank Wolff – Gespreksbegeleider, zelfstandig (HR) professional met een systemische benadering. In co-creatie met een blik op wat goed is voor het grotere geheel en waarbij alle kwaliteiten van mensen tot hun recht komen.