zondag 24 september wandeldialoog-‘Erbij Horen’

24 september 2023, 10-12 uur in Elswout : ‘ Erbij Horen ’ Wat geeft je plezier en voldoening, is voor jou belangrijk en waar hoor je graag bij? Met wie voel je je echt verbonden? Met familie en vrienden, je buren, je collega’s of de mensen waarmee je je hobby’s deelt? Wil je er altijd bij horen of houd je soms liever afstand? Op welke momenten heb je het gevoel gehad er helemaal bij te horen en waardoor kreeg je dat gevoel? Wil je hierover met andere mensen in gesprek? Sluit je dan aan bij deze wandeldialoog en laat je al wandelend door elkaar inspireren.

Bijdrage is 5 euro incl. koffie of thee. Verzamelen om 10.00 bij de poort van landgoed Elswout.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *