Wandeldialoog – “Goed Kwaad”: 22 januari 2023

Van 10:00 tot 12:00 in gesprek – Landgoed Elswout (verzamelen bij de  poort)

De eerste drie wandeldialogen waren bijzonder! Wat een mooie gesprekken kunnen  er ontstaan tussen mensen die elkaar niet kennen. Op verzoek organiseren we nu elke twee maanden een wandeldialoog. Welkom!

Het onderwerp: “Goed Kwaad”.

Wanneer was jij voor de laatste keer goed kwaad? Is dat kort geleden of heb je moeite om je dit te herinneren? Wat kost het je en leverde het je op? Mag je van jezelf goed kwaad worden? Wil je hierover met andere mensen in gesprek? Sluit je dan aan bij deze wandeldialoog en laat je al wandelend door elkaar inspireren.

Meer informatie en aanmelden?

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar rinske@greenmultimedia.nl.
Een bijdrage is op vrijwillige basis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *