Een druppel die groeit tot een grote rivier

Ik ga naar huis met een gevoel van troost en hoop’, dat waren de treffende woorden van Elisabeth tijdens de afsluiting van de wandeldialoog. 

We wandelden met z’n zevenen in het prachtige Elswout en de zon liet zich langzaam zien. We spraken over Oordeelvrij leven. Wat is dat eigenlijk? En kan dat wel? In één-op-één gesprekken verkende we het thema. Stap voor stap verdiepte het gesprek zich. Wat is jouw eigen bijdrage aan een betere wereld? Welke concrete actie kan jij zelf nemen? Het werd duidelijk dat uiteindelijk alles bij jezelf begint. Want als jij laat zien hoe het beter kan, dan inspireer je ook anderen om mee te doen. Als een druppel die langzaam groeit tot een enorme rivier. 

Het was weer een waardevolle zondagochtend! Op verzoek van de deelnemers organiseren we voortaan elke twee maanden een dialoog met een actueel thema. De volgende datum is 27 november 2022. Wil je op de hoogte blijven? Mail dan naar rinske@greenmultimedia.nl