Mijn eerste wandeldialoog

Het is woensdag, 13 april. Op weg naar mijn eerste wandeldialoog. In de trein van Haarlem naar Utrecht, ik mijmer. “Wat betekent Op en Top voelen voor mij?”  Ik voel me soms wel en soms niet zo geweldig… Hoe zou dat voor andere mensen zijn? Ik laat het los en neem me voor me te laten verrassen.

wandeldialoog
Haarlem in dialoog

Verrassend is het! Hoe divers wordt op en top voelen ervaren. Voor een vrouw, gevlucht uit Roemenië is dat een betere toekomst voor haar kinderen. Mijn volgende gesprekspartner? Als clown mensen blij te maken. En ik? Mooie open gesprekken voeren in de natuur van hart naar hart, daar word ik blij van.

Ikzelf kom erachter dat het voor ieder anders is. Wat overeenkomt? Dat je er soms wat voor moet doen. En: dat je je gewoon niet altijd Op en Top kan voelen.

In de trein van Utrecht naar Haarlem, ik mijmer. Hoe mooi zou het zijn om dit ook in Haarlem te doen. En zo ontstaat de eerste wandeldialoog. Maar dan in Haarlem.

Wil jij dit ook ervaren?

Je bent meer dan welkom! Zaterdag, 21 mei 2022, tussen 10 – 12 uur te Elswout, Overveen. Opgeven kan via rinske@greenmultimedia.nl